Gamemast
Ana sayfa » İçerikler » League Of Legends » Taktik Savaşları 9.14B Yaması Yayınlandı

Taktik Savaşları 9.14B Yaması Yayınlandı

Bir yandan LOL oyununun oluşturduğu alt yapı bir yandan ise son dönemde Auto Battle oyunlarına olan ilginin artış göstermesiyle beraber en çok konuşulan yapımlardan birisi haline gelen Taktik Savaşları için sürekli yeni güncellemeler geliyor. LOL modu olarak karşımıza çıkan oyun için en son olarak Taktik Savaşları 9.14 sürümü yayınlanmıştı. Bu sürümün hemen arkasından ise Taktik Savaşları 9.14B sürümü yayınlandı.

Ardı ardına yayınlanan yeni betaların bazı nedenleri var. Taktik Savaşları 9.14B sürümünün yayınlanmasının ana nedeni, söz konusu güncellemede yaşanan sorunlar. Sadece 9.14 sürümünde yaşanan sorunlar değil, bunun yanında gelen güncelleme sonrasında yeniden düzenleme yapılması gereken bazı karakterler için de yama yayınlandığını belirtelim.

Taktik Savaşları 9.14B Neler Sunuyor?

Kısa bir süre içerisinde gelen düzenleme yapmasının ise bazı önemli değişiklikleri beraberinde getirdiğini ekleyelim. Düzenleme yamasının en büyük artısı, karakterler için yeni belirlemeler yapıyor olması. Volibear ve lanet kılıç için bir zayıflamanın sunulduğu yama, aynı zaman da vahşiler ve büyücüler için de ek olarak güçlenme sunuyor.

Taktik Savaşları 9.14B

Karakterlerin vuruş güçlerinde de bir düzenleme söz konusu oldu. Özellikle kritik vuruş hasarının oranı için değişikliklere gidildiğini söylemek gerekiyor. Bunun dışında her karakterin farklı özellikleri için de bazı düzenlemeler söz konusu. Düzenlemelerin neler olduğuna kısaca değinmek gerekiyor.

  • Büyücü ilave yetenek gücü: 45/100’e çıktı.
  • Suikastçı kritik vuruş hasarı: %125/%350’ye çıktı
  • Elementalist Golem canı: 2200’e düştü.
  • Vahşi yük başına saldırı hızı %10’a çıktı.

Karakterler için bir düzenleme sunan Taktik Savaşları 9.14B yaması ile şampiyonlarda ve eşyalarda da bazı düzenlemeler yapıldığını belirtelim. Hem oyun için daha iyi bit yapı sunacak olan düzenlemenin hem de eski yamada yer alan sorunları giderdiğini de söylemek gerekiyor. Şimdilik güncelleme konusunda bilgiler bu kadar. Sürüm notlarına buradan ulaşabileceğinizi de ekleyelim.

İbrahim Kızılırmak

Gamemast Reklam Alanı